Uncategorized

Suarez kostar Liverpool-fans stora pengar.

Sittandes på Järvzoo i Hälsingland slog det mig precis då jag såg en besökare med Liverpool-tröja. Det är ju inte bara köpande lag som tjänar stora merchandise pengar när en spelare byter klubb.

Om en av de stora stjärnorna lämnar en klubb, och inte behåller sin hjältestatus som t ex Suarez, så vill ju inte Liverpools fans bära Luis tröja längre.

Så i en försäljningskalkyl kan man ju räkna ut hur många som har Suarez tröja och sedan göra ett antagande på hur stor procent som kommer vilja byta ut den. I den uträkningen skulle nog Suarez försäljning vara värd långt över En miljard! En Gerrard-tröja kan du bära livet ut, en Suarez ger mycket tankar till negativa saker.

Frågan är bara vilket tröjnamn som Liverpool fansen köper nu. Jag rekommenderar Sterling, största talangen i världen enligt mig och den mest spännande spelaren att följa detta år.

Så tyvärr blev många fans ca 700 spänn fattigare på försäljningen. De borde göra som möbelföretag, kom in med din gamla soffa så får du rabatt på en ny :).

20140803-143157-52317089.jpg