Podcast

38. Live på O’learys Tolv

För andra helgen i rad så spelade vi in live på O’learys och denna gång på O’learys Tolv tillsammans med Carlsberg på Carlsberg viewing party. Det var en kul upplevelse att köra live och nu sitter ljudet bättre än förra gången.

Agendan för årets sista ordinarie avsnitt:

  • Live på O’learys Tolv
  • Dennis Historia
  • Vem Där
  • Veckans Debatt
  • Söderberg lurar Oddset
  • Stryktipset
  • Livefokusmatcher:
  • City-West Ham
  • Liverpool-Newcastle

Avsnitt 38 “Live på O’learys Tolv”

Detta är vårt sista ordinarie avsnitt denna säsong. Vi kommer spela in en krönika den 31 maj och sammanfatta både ligan och vår debutsäsong som poddare. Hoppas ni haft en trevlig säsong tillsammans med oss och tack så mycket för ni har lyssnat.

Vill ni hjälpa oss sprida vår podcast får ni gärna dela den till era vänner på Facebook. Ha det fint så hörs vi på krönikan.

SAM_6654_1

SAM_6657_1 SAM_6667_1