Podcast

37. Carlsberg Viewing Party 1

Agenda:

  • Live från O’learys Nortull
  • Dennis Historia
  • Vem Där
  • Manchester United – Sunderland
  • Everton – Manchester City

Avsnitt 37 Carlsberg viewing party 1 

Vårt första live framträdande gick fint. Ett härligt samarbete med Carlsberg och O’learys. Men när vi efter skulle sätta ihop detta till en podcast så var det värre. Vi hade två fokusmatcher och täckte in dem under ca 2 timmars sändning och att tratta ned det till 1:15 är inte lätt.

Till nästa livesändning på söndag kommer vi justera mycket. Mycket kortare inspelning men mycket mer av våra ordinarie programpunkter. Alla matcher går ju samtidigt då med efter som det är sista omgången. Sedan ska vi kolla på ljudet och vad vi kan fixa där. Vi lär oss och hoppas att ni har överseende med att det var vårt första live avsnitt.

Efter detta avsnitt har vi två avsnitt kvar. Ett som spelas in live på O’learys 12 (tele 2 arena Sthlm) och sedan en krönika som vi spelar in i slutet på maj.

Ha det fint!