SöderbergLurarOddset

Söderberg lurar Oddset, omgång 22. #söderbergluraroddset

I kassan: 6137,90 Nu tar vi nya tag i kampen mot Oddset. Det börjar dra ihop sig både i bottenstriden samt i toppstriden i årets Premier League. Det ska vi dra nytta av och försöka kamma hem lite pengar. Denna veckas spel blir en dubbel. Spel: Man UTD-Sunderland, hcp 0-2 = 2:a. Arsenal-West Brom = 1:a Odds:2,35 Insats: 500:- Motivering- Sunderland får alltså börja denna match med en 2-0 ledning, och jag tror garanterat att de kan få med sig ett kryss i denna match, men de har oxå råd att förlora med ett för att spelet ska gå in. Sunderland är piskade att ro hem poäng för att hänga kvar i PL medans Man UTD praktiskt taget borta från tätplaceringarna i toppen. Arsenal -WBA då, jo, efter att ha fått tillbaka Ramsey och Özil så har Arsenal höjt sig och de måste vinna denna för att haka av Everton i kampen om Fjärdeplatsen. WBA måste egentligen oxå ha poäng här men är ändå ganska så trygga i bottenstriden. Klassen avgör. Lyyyyycka till…..