Podcast

35. Bye Bye Moyes

Agendan för vårt 35e avsnitt:

Inget påskägg till Moyes –  Dennis historia – Vem där

Norwich mot Liverpool  – Veckans debatt – Everton mot Man Utd

Söderberg lurar Oddset  – Stryktipset

Avsnitt 35 “Bye Bye Moyes”

Veckans avsnitt innehöll, som vanligt på sistone, diskussioner kring Liverpools fantastiska utveckling. Denna gång grävde vi fram information om supertalangen Sterling och varför han inte var så bra redan i höst. Vi debatterar även om vem som gjort den största prestationen i år: Tony Pulis eller Brendan Rodgers.

Sedan pratar vi en del om Delia Smith, en av Englands mest framgångsrika matförfattare. Välkommen att ta del av vårt 35e avsnitt. Nedräkning nu och inte så många avsnitt kvar.

Vi kommer sända live två av våra sista avsnitt för säsongen på Carlsberg Viewing Party. 3 maj på O´learys Nortull och 11 maj på O´learys 12 (Tele2 Arena). Återkommer med mer info kring det. Men kom gärna dit och se på bra fotboll med oss!

——————————

Lyssna gratis via hemsidan eller t ex via App store och appen podcaster eller podcast (lila ikon):

1. Starta App Store 2. Sök på Podcaster eller podcast och ladda ner 3. Öppna Podcaster och välj förstoringsglaset längst ned. 4. Sök på Premier League Podden och tryck på vår bild, välj prenumerera 5 Gå till mina “Mina podcaster” längst ned i meny, hämta våra avsnitt och sedan kommer de automatisk varje torsdag.