Uncategorized

Söderberg lurar Oddset, omgång 21. #söderbergluraroddset

I kassan: 5512,90:- Oddset vs Söderberg: 5-15

Denna veckas tips handlar om, tro det eller ej, FOTBOLL!!

Spel: Roma – Milan 1:a, Tyresö – Birmingham 1:a Odds: 2,25 Insats: 500:-

Kommentar: Vi börjar med Fotbollsmatchen i Champions League för damer mellan Tyresö – Birmingham. Detta är returmatchen och förra matchen slutade 0-0 i England. Anmärkningsvärt är att Birmingham inte lyckades få iväg ett enda avslut på mål medans Tyresö hade några i virket, detta är en bombsäker etta. Den andra matchen jag spelar är den mellan Roma och Milan, jag vet att Milan har bra form, men de har inte mött något vidare motstånd på slutet. Roma är klassen bättre och de har fortfarande en teoretisk chans att vinna ligan.

Lyyyycka till…..