Podcast

34. Hollywood Suarez

Agendan för vårt 34e avsnitt:

  • Japaner i studion
  • Jörgens historia
  • Vem där
  • Liverpool – Man City
  • Veckans debatt
  • Söderberg lurar Oddset
  • Stryktipset

Avsnitt 34 “Hollywood Suarez”

I veckans avsnitt var vi hela sex stycken i studion. Det kändes som lite mycket när vi var där och man kom liksom inte riktigt in i matchen. Vi har inte själv lyssnat på avsnittet än eftersom vår eminenta producent Niklas Grahn har klippt det. Vi får utvärdera efter helt enkelt : ).

Ha en bra vecka, om man nu kan det när City tappade poäng mot Sunderland igår  :( //Dennis

Lyssna gratis via hemsidan eller t ex via appen podcaster (app store):

1. Starta App Store 2. Sök på Podcaster och ladda ner 3. Öppna Podcaster och välj förstoringsglaset längst ned. 4. Sök på Premier League Podden och tryck på vår bild, välj prenumerera 5 Gå till mina “Mina podcaster” längst ned i meny, hämta våra avsnitt och sedan kommer de automatisk varje torsdag.