Uncategorized

Söderberg lurar Oddset. Omgång 18. #söderbergluraroddset

I kassan: 5070,90:- Oddset vs Söderberg: 4-13 Skellefteå vs Linköping = hcp -1,5 på Skellefteå Spel: 1:a Odds: 2,00 Insats: 500:- (10%) Västerås infriade inte förväntningarna senast och jag kan bara konstatera att det inte går att lita på kvalserielagen i ishockeyn, alla verkar slå alla (utom Örebro). Men vi tar nya tag, idag spelas första mötet i semifinalen mellan Skellefteå och Linköping. Ett Skellefteå som bara behövde spela fem matcher för att ta sig hit, medan Linköping gick en tuff batalj mot Frölunda över 7 matcher. Skellefteå har därmed hunnit “läka” skador och förbereda sig optimalt. Detta blir en styrkedemonstration från SAIK:s sida och jag tror på stor chans till överkörning i första matchen och väljer därför att spela Skellefteå som vinnare med minst 2 mål. Lyyyycka till….