Uncategorized

Helgens fokusmatcher

Även denna helg bjuder Premier League  på många intressanta matcher. Vi i podden väljer att lägga fokus på två av dessa som vanligt. Det har varit en hel del Arsenal i podden på senaste tiden och vi fortsätter med det eftersom omgångens höjdare spelas på Stamford Bridge mellan Chelsea och just Arsenal. Dagen före julafton möttes dessa jättar och det var inget annat än en riktig skitmatch. Mourinho var helt nöjd med en poäng och Arsenal var alldeles för svaga för att riktigt kunna hota

Till helgen match är det två lag som måste riskera lite mer. Shitty har slagläge på oss andra och vinner faktiskt ligan om det vinner sina resterande matcher. Arsenal MÅSTE vinna för att ha en chans på titeln tror jag. Chelsea kommer från en förlust mot Villa och vill nog ta med sig alla tre poäng denna match. Chelsea har ännu inte förlorat hemma i år så det är dags nu tycker jag.

Omgångens andra match är West Ham mot United. West Ham har överraskat många och ligger faktiskt fyra i formtoppen med endast två förluster de sex senaste. Man U lyckades vända på steken på Olympiakos och det ska bli spännande och se om de kan ta med sig något positivt till ligaspelet. Matchen i höstas slutade med United seger med 3-1.

Svensson @magister80