Uncategorized

Söderberg lurar Oddset, omgång 16. #söderbergluraroddset

I kassan: 4242,5:-

Oddset vs Söderberg = 3-12

Igår gick man på en mindre mina, då Skellefteå endast lyckades vinna med ett mål, och mitt spel var baserat på att de skulle vinna med minst två mål. Men men, vi tar nya tag.

Spel: Örebro – AIK: hcp -1,5 = 1:a Skellefteå – HV71= 1:a Odds:2,75+1,40 = 3,85 Insats: 424:- (10%)

Kommentar: Efter att ha sett AIK vinna med 2-1 mot DIF i första matchen i kvalserien så har jag inget större hopp om att AIK ska klara att kvala sig kvar i SHL. Man har lånat in ett gäng kanadensare, som visserligen avgjorde matchen till AIK:s fördel, men det ser inte bra ut alls. Borta mot Örebro blir tufft. Skellefteå vann mot HV71 i sista sekunden senast och det måste sätta sig i huvudet hos HV-spelarna, de har nog redan gett upp denna kvartsfinal och jag tror det kan bli islossning i Skellefteå, 6-1?

Lyyycka till….