Uncategorized

Söderberg lurar Oddset, omgång 15. #söderbergluraroddset

I kassan: +4512,5:-

Ställning, Oddset vs Söderberg = 2-12

Idag inleds kvalserien till SHL, och vilken j-a match det kommer bli på Hovet mellan AIK och DIF, men det är mkt svårtippat i denna kvalserie överlag, så jag hoppar. Däremot så väljer jag att återigen spela mot HV71. Det är ju dags för kvartsfinal 2/7 och HV71 tar emot Skellefteå på hemmaplan. Enligt rapporter så har HV71 många skador samt att de haft tufft spelschema den sista tiden. Skellefteå är vanligtvis överlägset och bör vinna i 4 raka matcher. Inga skaderapporter i Skellefteå inför dagens match. Måste bara lira HCP -1,5 på Skellefteå idag.

HV71 vs Skellefteå -1,5 (Skellefteå måste alltså vinna med minst 2 mål) Spel: 2:a Odds: 2,40 Insats: 270:- (ca 6%)

Lyyyyycka till….