Podcast

27. Dawson är ett luftslott

Avsnitt 27 “Dawson är ett luftslott”

Agendan:

  • Wayne Rooney skriver nytt kontrakt
  • Dennis Historia / Vem Där
  • Crystal Palace – Manchester United
  • Veckans Debatt “Effektiv tid sista 10 min i fotboll?”
  • Norwich – Tottenham
  • Söderberg Lurar Oddset
  • Stryktipset

Veckans avsnitt innehöll två lite mer anonyma matcher och möjlighet att fördjupa oss i andra lag än de i topp 6. I stryktipset är det lite tjuv o rackarspel just nu, man vill att Poddens rad ska resultera men samtidigt vill man inte avslöja sin guldkorn inför helgens TipsSM-omgång. Pär Svensson har för visso inga guldkorn så han går på max.

Vi måste samtidigt gratulera vår senaste poddmedlem, Stefen Lundqvist. Tränare i den förening som vi alla spelar i själva. Han lyckades med konststycket att få 3st rätt i första omgången, en bedrift Stefan!

Stort tack till vår nya producent Niklas Grahn! We love u. Trevlig lyssning och ha en bra vecka. På söndag håller vi på City i finalen eller hur?! // Dennis  : )