Uncategorized

Nytt avsnitt på torsdag, här är agendan

På torsdag morgon släpper vi vårt nästa avsnitt “Dawson är ett luftslott”.

Agendan:

  • Wayne Rooney tänker åldras med United
  • Dennis Historia / Vem Där
  • Crystal Palace – Manchester United
  • Veckans Debatt “Effektiv tid sista 10 min i fotboll?”
  • Norwich – Tottenham
  • Söderberg Lurar Oddset
  • Stryktipset

I veckans avsnitt breddade vi oss lite och fick in Norwich och Palace. Tyvärr var ju inte matcherna särskilt underhållande men det går alltid att hitta intressanta diskussionspunkter. Veckans Quiz var lite svårare än tidigare så frågan var om Söderberg skulle kunna upprepa sin succé senast.

Gå gärna in på Facebook och berätta hur ni lyckas i quizen. För den kaxige finns möjlighet att kunna utmana killarna och vara med under inspelningen. Bara att maila dennis@premierleaguepodden.se så blir ni kontaktade vid tillfälle.

Hörs via avsnittet på torsdag! Ha en fin CL och PL vecka!