Podcast

25. Henderson går på speed

OBS Dåligt ljud. Avsnitt 25 “Henderson går på speed”

Ny händelserik fotbollsvecka i England och ett laddat gäng även denna gången i inspelningsstudion.

Denna vecka breddar vi oss lite och pratar en hel del kring fotbollen i Wales och runt derbyt mellan Swansea och Cardiff. Utöver det så klart massakern på Anfield då Liverpool vann med 5-1 över Arsenal.

Hela agendan:

  • Tips-SM runt hörnet
  • Dennis historia, Vem Där
  • Swansea – Cardiff
  • Veckans Debatt
  • Liverpool – Arsenal
  • Söderberg lurar Oddset
  • Stryktipset

Vi har börjat med en fast dag för våra avsnitt. De släpps på torsdagar mellan 07-09. Lite felinställda mickar igen men inte som senast så klart!! Snart får producenten avgå! : ). Han har fått hemläxa med mixern i famnen för att hitta tillbaka till rätt spår.

Trevlig vecka och lyssning önskar vi!