Podcast

2. Premiäravsnitt, presentation av oss, Silly season mm

Nu har vi laddat upp premiäravsnittet till iTunes!

I Premiäravsnittet presenterar vi rösterna bakom podden, tittar bakåt på Premier League säsongen som var med fokus på vinnarna Manchester United, vi surrar rykten och övergångar, kollar in Stryktipset mm. Det tar lite tid innan det publiceras men inom kort dyker den upp där och in era podcastappar.

Men herregud vad vi är nya på detta. Fick sitta i 6 timmar och bara klippa för vi spelade in i närmare två timmar. Dennis får ta på sig det då han satte den hopplöst optimistiska agendan för avsnittet. Nästa gång blir det mindre punkter, kortare inspelning och program. Helst ska vi inte behöva klippa alls knappt i framtiden. Men där är vi inte än : ).

Lite spända var vi eftersom det helt plötsligt blev på allvar. Hoppas ni följer med oss under säsongen och är en del av programmets utveckling från starten. Vill du inte vänta på iTunes, eller inte vet hur du ska prenumerera, så finns avsnittet även på länken nedan.

Kommentera gärna vår debut och innehåll på Facebook.

Avsnitt 1, inför Premier League starten

3 comments

  1. Riktigt roligt att lyssna på er, jävla skönt tugg! Kul med en “amatör” pod, jag kommer följa er slaviskt!

    Några rättelser bara, Fletcher lider av kronisk inflammerad tarm vilket iofs säkert tär på psyket…

    Giroud gör succé den här säsongen, 20+

  2. Bättre än jag trodde. Ska bli kul att höra facit från helgens kupong. Dennis absolut inte Fulham, Andys tips på Cardiff. Kändes som att Jugga hade mest koll men sen är han ju också tipsexpert!!!

    Kommer faktiskt inte på nåt negativt än. Känns inte likt mig….

    1. Tjena Frippe! Kul att du lyssnade, och inte sågade : ). Vi hoppas utvecklas individuellt och i programmet. Så kanske efter 5-6 nummer så kanske vi är på gång. Du kanske vill delta i något Liverpool program : ).

Leave a Reply