Uncategorized

Svenska Spel blir Huvudsponsor till Premier League Podden

Premier League Podden började som en idé för att få ett roligt forum att prata engelsk fotboll med vännerna. Och efter 23 avsnitt så är det precis vad vi gör. Vi hade inga förväntningar om att få många lyssnare utan bara ha kul tillsammans.

Vi har växt från 3 till 11 personer, har The Guardians Fotbollschef med i gruppen,  startat en ideell förening och nu fått vår första Officiella Partner: Svenska Spel och Stryktipset. Vi ses 3-4 ggr i månaden och diskuterar det bästa vi vet, Premier League. Snart kommer vi öppna för medlemskap i vår förening för fler än de i närmsta kretsen.  Men vi skyndar långsamt.

Stryktipset och Svenska Spel är en del av vår uppväxt och tillhör fotbollen för oss. Därför blev Stryktipset den första fasta programpunkten i våra program utan så klart några som helt förväntningar om partnerskap.

Det är med stolthet som vi nu kan presentera Stryktipset som vår första av förhoppningsvis flera partners. Våra partners kommer ge oss möjlighet att göra bättre program med många intressanta gäster. Vårt mål är att kunna spela in program när det händer, där det händer, i England.

Välkommen in i gänget Stryket & Svenska Spel!

Svenska Spel centrerad pos_36