Uncategorized

Årets första avsnitt spelas in på måndag

Julledigheten har varit intensiv med mycket fotboll och annat stök. I morgon spelar vi in vårt 21a avsnitt. Då kommer vi behandla FA-cupen och senaste ligaomgången. Vi kommer även diskutera om man kan nå toppen utan externa miljadärer som skjuter till mycket pengar.

Vårt senaste tillskott till podden Fredrik Löfberg gör debut. Han ska vara med då vi synar Tottenham. Som aktiv medlem i deras supporterförening blir det kul att vi även kan täcka Spurs intressen.COYS

“Unitedmannen” Håkan Fröberg deltar även då vi diskuterar United och deras hemska facit mot de andra topplagen.

Pär “Crystal Palace” Svensson leder fortfarande Vem där. Söderberg på 0,66 poäng i snitt behöver rycka upp sig. Ny chans denna vecka.

Räkna med att avsnittet finns att ladda ner på onsdag. Vi hörs då!!