Uncategorized

Höstens lag efter halva PL. Rätt lag? Diskutera på Facebook. #twittboll

Nu är redan halva Premier League avklarad, kanske den roligaste upplagan någonsin om man uppskattar att många lag är med om budet. Dennis från PLP har utsett sitt lag från hösten. Håller du med?

Höstenslag2013

Motivering:

När man ska ta ut de bästa spelarna så känns det lite konstigt att så få spelare är med från Chelsea. Har vi för höga krav på spelare som Hazard och Oscar eller borde de få en plats? Lampard gör som vanligt en stark säsong med. Men Chelsea har sedan länge redan släppt in mer mål än tidigare hela säsonger med José M. så att försvaret lämnas utanför känns inte så konstigt.

Ett lag som imponerar är Everton. Jag tror fortfarande att de blir 6-8 i ligan men hittills i denna jämna och svåra PL så gör de ett fantastiskt jobb. Lånen Lukaku och Barry tillsammans med nya tränaren har lyft laget till en högre nivå. Framför allt har de en stabil defensiv som ger utrymme för offensiva spelare som Barkley och Mirallas att hota alla lag framåt.

Arsenal får bara en spelare med, det kan med kännas lite konstigt som serieledare. Men de är jämna som lag och har varit jämnast och därför leder de. Ramsey och Özil har stuckit ut. Försvaret har med gjort en bra insats med ett par sämre undantag.

Jag har valt Huddlestone istället för många andra mittfältare. Jag tycker han lyfter ett helt lag själv och är väldigt jämn. Tänk er ett Hull utan honom. Ska bli otroligt skönt att slippa hans fula hår nu!

Håller du inte med om mitt lag? In på www.facebook.com/premierleaguepodden och diskutera!