Uncategorized

Avsnitt 20 på annandan blir lite annorlunda! #twittboll #fotboll

På torsdag firar vi inte bara annandag jul utan då ska vi spela in vårt 20e avsnitt. Lite jubileum med andra ord. Vi försöker hela tiden förbättra och utveckla våra program och detta avsnitt blir ingen skillnad. Eftersom vi äras av stormatchen Man City – Liverpool på kvällen så ska vi göra en special kring den.

Vi gör om Andys vardagsrum till PL-studio för en kväll och kommer spela in före under och efter matchen. Och försöka oss på ett program som om det var live. Ska bli spännande och se om det blir annorlunda med händelserna helt färska och så även våra känslor! Jörgen Lundqvist representerar Liverpool i studion och Dennis Kjellin Man City.

Agendan:

  • Dennis Historia/Vem Där?!
  • Arsenal – Chelsea
  • Liverpool – Man City
  • Söderberg lurar Oddset
  • Topptipset

Räkna med att kunna ladda ner avsnittet på fredag morgon. Tills dess tycker jag ni ska lyssna på Marcus Cristenson i vårt 19e avsnitt då han föruspår januarifönstret och spelet bakom AVBs avsked i Tottenham. Vi hörs!