Uncategorized

I morgon, tisdag spelar vi in nästa avsnitt! Läs agendan här…

Efter ett uppehåll på en vecka så är det dags för oss att kliva ner i studion igen. Denna gång ska vi försöka utveckla oss lite till. Eftersom vi upptäckte att vår utrustning fungera super med telefonintervjuer så kommer vi mycket mer än tidigare ha med fler personer utifrån. I detta avsnitt gör Håkan Fröberg debut. Håkan har sitt hjärta hos hjältarna ute i förorten Trafford och kommer delta när vi ska prata United vilket vi ska göra i morgon. Sedan ska även vår nya championshipexpert Dennis Eriksson få känna på hetluften då han ska hjälpa oss nå högre med stryket än de 11 som vi max nått ett par ggr. Håller tummarna för att tekniken är med oss, här är agendan:

  • Southampton special med: Dennis historia, diskussion och Vem där.
  • Matcherna: Southampton – City, United – Newcastle, Arsenal – Everton
  • Söderberg lurar Oddset
  • Stryktipset

HåkanPLPs Håkan Fröberg.