Uncategorized

Aktuell ställning i poddens FantasyPremierLeague-tävling #PL #Twittboll

För de som missade avsnittet så har vi tre, Andy, Dennis och Jörgen, utmanat varandra i en Managertävling i Fantasy PremierLeague. Vinnaren blir bjuden på mat och och dryck av förlorarna. Eftersom vi spelade in nästa avsnitt på söndagen innan Evertons match så pratade vi inte om tävlingen i veckans avsnitt. Tävlingen pågår mellan omgång 5-10 så två omgångar är färdigspelade. Dennis och Andy rykte i första och behöll avståndet från Jörgen som kallar sig Linda i tävlingen. Kommer inte undan för det… Ingen av Dennis forwards spelade 6e omgången så det blev lite tunt med poäng minst sagt. Dock behöll han ledningen före Andy. Vi tre får inte göra några byten av vår trupp utan får endast skifta mellan bänk och startelva. Sebastian Hew drygade ut sin ledning, bra jobbat! Resultat efter 2 omgångar: Skärmavbild 2013-10-01 kl. 09.05.32  

Leave a Reply