Twitter Uncategorized

Spännande londonderby öppnar omgång 6. @tottenhamsweden @CFCSweden #PL #twittboll

Många frågor ställer vi oss inför dagens drabbning på White Hart Lane. Chelsea var stor favorit till ligatiteln av Andy och Jörgen innan säsongen började. Självklart med tanke på Mou’s ankomst. Jag, Dennis, var lite mer tveksam då jag ansåg att det behövs en striker av högsta klass för att kunna vara framgångsrik över en hel säsong. Och även fast man sent fick in Eto’oså tycker jag inte att det håller. Mou har nog höjt rösten internt om en stor värvning i Januari skulle jag gissa. Fast vem skulle kunna vara tillgänglig då som är i den klassen som de behöver. Spontant kommer jag inte på någon om inte agenter ala Raiola uppmanar till uppstudsighet internt. Har Tottenham redan fått ihop laget efter alla de nyförvärv som Bales försäljning möjliggjorde? Aston Villa matchen, med flera “reserver”, var ett enormt styrkebesked. Försvarsmässigt ser det otroligt stabilt ut med bara 1 mål insläppt. Min personliga favorit Walker fortsätter gå från klarhet till klarhet. Synd att han inte får lite bättre träff på sina inlägg. Bara stå och nöta efter träningarna Kyle! Framåt så har inte Soldado ett spelmål ännu vilket som känns lite konstigt med det understöd han har bakom sig. Nu verkar istället Defoe vara i fantastisk form så det vore konstigt om AVB låter han stå åt sidan för spanjoren. Eriksen som är en av Andys favoritspelare får sitt första riktiga test idag om han startar. Men det är många utöver honom som vi är väldigt nyfikna på. Bredden på mittfältet är fantastisk och det är dessutom en stor variation på de spelarna som finns att tillgå. Med andra ord kan de göra mycket taktiska justeringar inför och under matcherna. Skulle Tottenham vinna idag så tror jag att de visar att de inte nöjer sig med topp 4 detta år. En förlust för Chelsea borta mot Tottenham är så klart ingen katastrof men ett par hårda smällar och några småsmällar, som denna kan bli, kan det bli lite oroligt i chelsealägret. Jag tror José är nöjd med kryss idag. Hoppas inte att matchen drabbas av det som mot United borta. Ett tidigt tottenhammål bör kunna öppna uppmatchen bra, dessa möten brukar kunna bjuda på mycket mål och underhållning. Vi håller tummarna!    

Leave a Reply