Uncategorized

Fega David Moyes – nytt podcastavsnitt. @Kalle_Karlsson @jonas_dahlquist @Glenn_Hysen @m_christenson

Nu ligger vårt senaste avsnitt ute. Sök på Premier League Podden på iTunes. Ett ganska långt avsnitt med mycket matchsurr där Manchester Derbyt så klart står i fokus. Vi har även en liten introduktion kring Twitter för de som inte vet vad man ska ha det till. Jag lovar i avsnittet att förslå några Twittrare för nybörjare att börja med för att känna att det är meningsfullt. Så här är några av mina favoriter: @PLPodden – klart ni ska följa oss : ) @premierleague – Det officiella kontot för ligan. Fyller på med bra information kring det mesta. @jonas_dalquist – tidigare ankare för premier league då Cmore (Canal +) hade rättigheterna. Helt galet kunnig om engelska ligan men även insatt i övrig fotboll. @m_cristenson – Marcus Cristenson, Football editor på ansedda The Guardian. Har varit bloggare på fotbollskanalen och även haft egna program med fokus på Stryktipset. @Niklas_Holmgren – Favoritkommentatorn som kan få vilken match som helst att kännas i hela rummet. @Kalle_Karlsson – skribent på Aftonbladet med riktigt bra koll på Premier League. Alla åsikter känns hela tiden som hans personliga trots att han representerar ett stort företag. @ftransfers – Alla rykten kring transfers även mellan fönstren @ErikNiva – Ingen presentation behövs @Glenn_Hysen – Ingen presentation behövs @Glenn_Stromberg – Ingen presentation behövs Det är en grund till er. Efter ni har lagt till dessa kommer ni säkerligen testa många andra efter era specifika intressen och lagtillhörigheter. Lycka till!

Leave a Reply