Uncategorized

Glenn Hysén gästar Premier League Podden. @Glenn_Hysen #PL #twittboll En av de stora svenska fotbollslegenderna deltar under hösten.

Fantastiskt kul att kunna presentera Glenn Hysén som gäst i vår podcast. I november åker vi ner till Göteborg och gör ett specialavsnitt. Glenn har en enorm karriär inom fotbollen att se tillbaka på. Vi kommer gå på djupet framför allt med hans tre år i Liverpool då han både vann ligan och FA-cupen. Dessutom var han lagkapten för detta klassiska storlag. Veckan efter vi träffat Glenn möts Liverpool och Everton. Så vi kommer ha lite försnack inför derbymötet. Ska bli spännande och höra allt från en som både upplevt atmosfären på planen men även på senare ofta från läktaren både för derbyt och andra matcher. Det kommer finnas möjlighet för lyssnarfrågor. Maila till dennis@premierleaguepodden.se så gör vi ett urval när vi träffar Glenn. Här är delar av hans karriär i siffror: Engelsk mästare 89/90 – FA-Cupmästare 88/89 – Uefacupmästare 81/82 och 86/87 – Svensk mästare 82, 83 och 87 -Guldbollen 83 och 88 – landskamper 68st. glennhysen

Leave a Reply