Podcast

8. Fega David Moyes.

Avsnitt 8

Nu ligger strax vårt senaste avsnitt ute. Ett ganska långt avsnitt med mycket matchsurr där Manchester Derbyt så klart står i fokus.

Vi har även en liten introduktion kring Twitter för de som inte vet vad man ska ha det till. Jag lovar i avsnittet att förslå några Twittrare för nybörjare att börja med för att känna att det är meningsfullt. Så här är några av mina favoriter:

@PLPodden – klart ni ska följa oss : )

@premierleague – Det officiella kontot för ligan. Fyller på med bra information kring det mesta.

@jonas_dalquist – tidigare ankare för premier league då Cmore (Canal +) hade rättigheterna. Helt galet kunnig om engelska ligan men även insatt i övrig fotboll.

@m_cristenson – Marcus Cristenson, Football editor på ansedda The Guardian. Har varit bloggare på fotbollskanalen och även haft egna program med fokus på Stryktipset.

@Niklas_Holmgren – Favoritkommentatorn som kan få vilken match som helst att kännas i hela rummet.

@Kalle_Karlsson – skribent på Aftonbladet med riktigt bra koll på Premier League. Alla åsikter känns hela tiden som hans personliga trots att han representerar ett stort företag.

@ftransfers – Alla rykten kring transfers även mellan fönstren

@ErikNiva – Ingen presentation behövs

@Glenn_Hysen – Ingen presentation behövs

@Glenn_Stromberg – Ingen presentation behövs

Det är en grund till er. Efter ni har lagt till dessa kommer ni säkerligen testa många andra efter era specifika intressen och lagtillhörigheter. Lycka till!

dennis jörgen andy

Snygga strumpor Andy!

Leave a Reply