Podcast

80. Årskrönika 2015

Avsnitt 80 “Årskrönika 2015″.  

Årets krönika blev en långkörare på över två timmar. Som om det inte var nog så körde vi ett eftersnack till FA-cupfinalen och krönikan senare på kvällen som tog ca en timme med. Så nu finns det 3 timmar PLPodden  att lyssna på de närmaste veckorna under vår sommarpaus. Vi kanske kommer köra lite silly men det är inget bestämt.

Ni får höra upplösningen i Vem där och en upplösning som upprörde enormt. Vi hade lite ljudproblem med vår domare, hoppas ni har överseende med det. Vi gör massor av tillbakablickar och lyssnar på gamla klipp från året. Vi summerar tabellen och lyssnar även på hur vi trodde att den skulle sluta då säsongen började. Det och mycket annat så klart. Eftersnacket släpps inom några dagar med.

Tack för ett fantastisk år alla lyssnare!

IMG_9902