Podcast

71. This is Anfield

Avsnitt 71 “This is Anfield”.

Agenda:

  • Liverpool special med liverapportering och intervjuer direkt från Liverpool i samband med matchen Liverpool – Manchester United.
  • Veckans appnyhet “Gråtande Falcao”.
  • Vem där.
  • Tips SM.

I veckans avsnitt poddar vi från England i samband med supermötet mellan Liverpool och Manchester United. Tack vare våra vänner på Carlsberg Sverige så fick vi möjligheten att sända på plats och träffa legendarer som Phil Neal, John Aldridge och Dietmar Hamann.

Ljudet är varierande då vi använt diverse utrustning på resande fot. Hoppas ändå att det blir underhållande då ni får höra intervjuer och så klart vår syn på supermötet.

Under landslagsuppehållet tar vi ledigt men veckans avsnitt är 1 timme och 50 minuter långt så vi hoppas att det kompenserar det. Ge oss gärna feedback på avsnittet på Facebook eftersom det är första gången vi gör på detta sättet.

Tack igen Carlsberg!

this is Anfield