Podcast

6. Chelsea Special.

Avsnitt 5 Chelsea Special

Ny vecka innebär numera ett nytt avsnitt från Premier League Podden.

I veckans avsnitt har vi ett Chelsea Special. Vi lanserar en ny inbördes tävling som heter “Vem vet minst”. För att ta reda på vem av oss som helt enkelt är sämst på Premier League.

Vi startar även den stora Coach-tävlingen oss emellan på Fantasy Premier League. Ni får mer än gärna utmana oss där. Tävlingen pågår mellan omgång 5 till 10. http://fantasy.premierleague.com är sidan och när du gjort ditt lag eller om du redan har ett lag så anmäler du det till ligan Premierleaguepodden 2862200-596738

Sedan när vi korat den bästa coachen blir den bjuden på finmiddag av förlorarna. Utöver det kör vi som vanligt stryktipset i jakten på miljonerna, eller iaf 10 rätt :). Itunes plockar upp avsnittet inom några timmar men Podcaster och andra appar brukar vara riktigt snabba på bollen så det är bara in och lyssna. Annars fungerar länken ovan med.

Recensera gärna vår podd på iTunes. Trevlig lyssning och ha en bra vecka önskar Dennis, Jörgen och Andy. 

SAM_5814

2 comments

 1. Kul program.
  Lägg gärna ut en dump på raden om det inte är för mycket jobb.
  Sist så håller jag även med, om det nu var Jörgen, med procenten. Det är fan A och O.
  Man tippar inte vem man tror vinner, man tippar det spelet där det är mest värde. Spelar ingen roll om man tror att United spöar Sunderland borta 5 av 6 gången när om man har 1,15 x degen.

  /Peace

 2. Tjena Martin!

  Kul att du lyssnar. Jag (Dennis) väljer nog att stå på mig ändå. Ett streck ska man bara lägga om man faktiskt tror att motståndaren kan vinna, oavsett procent. Men om man tror att de har en liten chans att vinna, vilket Jugga trodde i detta fallet, så kan det vara värt att lägga en markering på den där procenten ser riktigt bra ut. Så på det sättet har ni båda rätt. Men jag trodde inte i min vildaste fantasi att det skulle sluta 1-2.

  Fortsätt lyssna och kommentera! Ha en bra helg. // Dennis

Leave a Reply