bloggspecifikt

Ny agenda klar för avsnitt 5

Agendan för nästa veckas avsnitt klar! Det kommer sättas på sin spets vem som kan Premier League bäst av oss tre. Andy är nog den mest självsäkra men kommer också falla tyngst. Jörgen koncentrerar sig mest på hur spelarna ser ut och Dennis tror att han är expert för han kan citera andra. Vi kommer ha ett Chelsea special, en klubb som vi har rätt dålig koll på egentligen. Stamford Bridge ligger i Fulham, bara en sån sak. Utöver det kommer vi gå igenom hela Stryktipsets engelska matcher. 7-9-8 är inte ok resultat hittills. Nu är det skärpning innan flickvännerna fryser våra spelkonton. Som avslutning ska vi se vem som kan ta ut Premier Leagues bästa elva av oss tre. Tre elvor som ni gärna får utmana. Mer info i podden. Räkna med nytt avsnitt på onsdag. Hörs då!

Leave a Reply