Podcast

3. Bedrövliga Seb Larsson & Sunderland

Då var det dags igen! På länken finns senaste avsnittet från Premier League Podden. Självklart dyker den upp som vanligt automatiskt för er som prenumererar. Finns även på iTunes inom kort. Men för alla andra går länken bra med : ).

Avsnitt 2 2013 Spindlar, Sebbe och Sunderland

Avsnittet spelades in redan i söndags för att Dennis hastigt bokade in en resa till Spanien. Efter att ha klippt på flygplanet, sedan tankat upp avsnittet på en kinarestaurang som rankas som 24/25 på orten (såg vi efteråt) så har vi nu publicerat vår andra session i studion. Tyvärr har vi inte hunnit fixa med ljudet ännu, det låter lite metalliskt mm. Men det fixar vi säkert inom några avsnitt.

Precis som första avsnittet spelade vi in alldeles för länge, vi vill för mycket helt enkelt. Därför har det klippts i massor. Vi har i båda avsnittet talat in en agenda men fått klippa bort även den. Så det finns egentligen en struktur för varje avsnitt även om man kanske inte tror det.

Om tiden räcker till mellan pooler och dåliga restauranger ska vi ladda upp lite extramaterial på hemsidan www.premierleaguepodden.se. Där kommer alla tre tippa placering 1-5. Ett av storlagen finns inte med på någons lista.

Om ni uppskattar podden så får ni jättegärna gå in på iTunes och lämna ett omdöme. Det uppskattas. Öppna gärna egna trådar på Facebooksidan med. Kul om det kan bli ett levande forum för Premier League och det vi diskuterar där tar vi upp i programmen med.

Det var allt för denna gång, trevlig lysning önskar Andy, Jörgen och Dennis!

Leave a Reply