Uncategorized

RT – Niclas Alexandersson deltar i Premier League Podden. @niclasalex #PL #fotboll #twittboll

Vår nästa intervju blir med Niclas Alexandersson, landslags- och Premier League-spelaren med 109 landskamper och ca 7 år i världens bästa liga. Niclas har både spelat i Sheffield Wednesday och Everton i Premier League samt i West Ham i Championship samtidigt som bl a Defoe och Carrick. Nästa vecka kan ni höra första delen av intervjun där vi som vanligt håller fokus på England. Niclas berättar om Di Canio, David Moyes och hur det är att vara svenskt proffs i England. Missa inte den! Lite meriter från Niclas Karriär: 2st SM Guld, 2 EM slutspel, 2 VM slutspel, 109 landskamper, Årets Mittfältare, Årets spelare i Sheffield Wednesday. Fantastiskt kul att du ville vara med Niclas! Niclas_Alexandersson