Podcast

12. Inte Fellainis fel att han är dålig.

Nytt avsnitt – Inte Fellainis fel att han är dålig. 

Efter en vecka ledigt för oss var det äntligen dags igen att kliva ner i mysiga källarstudion i Rosersberg. Agendan ser ut så här:

 • PLP adderar rödvita känslor
 • Sverige har fått en egen Rivaldo
 • Årets spelarbesvikelser & överraskningar hittills
 • Manchester United – Southampton
 • Aston Villa – Tottenham
 • Veckans Stryktips, hela raden denna vecka
 • Fantasy Premier League

Det är mycket nytt som händer hela tiden för oss vilket som kanske är normalt eftersom vi bara är i början på vår podcastresa. Det senast som hänt är att vi breddat vårt team med två nya medlemmar.

Jörgen Lundqvist som var gäst i vår Liverpool Special blir nu en invigd medlem av Premier League Podden och utöver honom har vi även rekryterat Pär Svensson som reserv när någon av oss andra inte kan. Det gör att vi nu har breddat oss med både en Liverpool- och arsenalsupporter. Det känns riktigt kul att båda tackade ja då de förutom sina lagsympatier adderar bra dynamik till gruppen. Välkomna säger vi till er!

Glöm inte att lägga till oss på Twitter och Facebook! Trevlig lysning önskar Dennis, Jörgen, Jörgen och Andy!

5 snabba till Jörgen Lundqvist

 1. Välkommen in i gänget Jörgen. Hur känns det att bli invald i innersta kretsen och bli poddare? Första känslan var vilken sekt är detta men nu känns det bara bra känner mig “inne” som 40 åring och poddare.
 2.  Jörgen är den eftertänksamme, Andy den bestämde, Dennis den organiserade. Vilken roll kommer du ta? Helt klart “Papparollen” med all respekt ni har gjort det bra men här kommer han som vet
 3.  Nu har vi Liverpool representerat i podden. Hur kommer det märkas? Opartiska analyser på ett lag som kommer dominera Engelsk fotboll år framöver , och alla kommer få en insikt i “The Liverpool way”
 4. Hur försvarar du Liverpools 2a och 3e matchställ i år? Pengar ska tjänas och Liverpool är stora i lusekoftornas Norge
 5. Slutligen, en klassiker, vad önskar du mest av allt just nu? Att Captain fantastisk Gerrard får ett pl. guld till sin fantastiska meritlista

JörgenL