bloggspecifikt

Ny Rami Shaaban intervju, dela gärna. @NiclasAlex @Glenn_Hysen @jonas_dahlquist @Svensenegger @m_christenson

“Här är laget idag och det här är fasta, lycka till grabbar” det var Wengers hela uppsnack inför matchen… Intervju Rami Shaaban, avsnitt 11 Det är med stor glädje vi kan publicera vår första spelarintervju med fokus på Premier League. En av många i framtiden. Och först ut i vår programserie blev Rami Shaaban. Vi kunde inte ha valt en bättre person att intervjua först än Rami. En totalt avslappnad och prestigelös människa som gärna bjuder på sig själv. Med både förväntan och en del anspänning ringde vi upp Rami via Skype. Förutom lite rundgång i slutet så gick det fint tekniskt men det kan så klart finslipas. Precis som allt vi gör : ). Rami berättar om tiden i Arsenal och Brighton och ger oss en inblick hur allt fungerade på den tiden. Både i omklädningsrummet och på planen. Vi får höra chockerande information om hur mycket ett fotbollsproffs egentligen arbetar och vi får även veta varför Rami är Mr Loverman. Sök upp oss med Podcaster eller iTunes direkt och prenumerera på vår podd, Premier League Podden. Trevlig lyssning önskar Dennis, Andy och Jörgen