Uncategorized

Rami Shaaban gäst i poddens nya avsnitt PlRt. @shaabanrami #fotboll #pl #twittboll

Avsnitt 10 Arsenal Special med Rami Shaaban Nytt avsnitt inom kort på iTunes och övriga nedladdningsalternativ. Ett avsnitt som innehåller två gäster. Vi började måndagskvällen med en mycket trevlig intervju med Landslagskeepern Rami Shaaban. Han pratar i detta avsnitt en del om Arsenals chockerande match- och säsongsförberedelser. Resten och intervjun i sin fulla längd publicerar vi nästa vecka. I studion hade vi även besök av Pär Svensson vars fotbollskunskaper Jörgen går väldigt hårt åt. Vi får bl a höra om att han nyligen fått en gåva mot att han slutar med fotbollen. Varnar känsliga lyssnare för en del mobbing. I veckans avsnitt var det dags för Arsenal att stå i fokus, en klubb som gått från klarhet till klarhet inledningsvis med Özil och Ramsey i spetsen. Bara gratulera Gunners fans som firar serieledning in i landslagsuppehållet. Agendan: Gästen i studion, Arsenal Special, Rami Shaaban intervju, helgens matcher, förra veckans Stryktips och Fantasy Premier League. Hjälp oss gärna sprida podcasten genom retweets på Twitter och delning på Facebook. Stort tack till Pär och Rami! Hoppas ni får en trevlig lyssning // Dennis, Andy, Pär & Jörgen.

Leave a Reply