bloggspecifikt

Arsenal Special med Rami Shaaban i veckan, PLRT #Arsenal #afc @SweArsenalNews

Rami Shaaban deltar i nästa avsnitt av podden då vi har Arsenal Special. Otroligt kul att ha med Rami i programmet då han tillhörde Arsenal mellan 2002-2004. Han spelade även för Brighton och tillhörde West Ham under en tid. Utöver det har han 16 landskamper för Sverige. Rami skadades tidigt under sin sejour i Arsenal men hann ändå göra ett stort intryck på det svenska folket och kändes som en helt ny målvaktstyp som kunde utmana Isaksson som tidigare inte haft eller har så stor konkurrens. Vi kommer gå på djupet kring hans tid i Arsenal och även Brighton för att fånga upp pulsen i den engelska ligan och i Arsenal vid den tiden. Kul att du är med Rami och vi ser fram emot måndag! Avsnittet beräknas publiceras i mitten på nästa vecka.

Leave a Reply