Podcast

9. Everton Special & rekordsatsning på Stryktipset.

Avsnitt 9 Everton Special

Vårt nionde avsnitt är också vårt längsta hittills. Ca 1,10 är det. När vi gör dessa specialprogram och fokuserar på ett lag så tenderar det att dra iväg lite. Hade en mycket trevlig kväll i söndags med inspelningen.

Andy och Jörgen får äntligen ett Everton special. Och det känns väldigt passande nu när de ligger trea och är obesegrade och dessutom möter mitt City i helgen i det stora podderbyt.

Jörgen möter Dennis i Vem vet minst och bör väl vinna då det gäller Everton, eller?

Vi sätter även rekordsatsning i vårt återkommande spel på Stryktipset. Vi spänner bågen för att nå över 11 rätt denna gång trots en svår rad. Extremt oense denna gång dock så det kan vi en del sura miner på lördag om inte resultaten går vår väg.

Trevlig lyssning önskar Dennis, Andy & Jörgen

Leave a Reply