Uncategorized

Profilerna: Anders Ryhn

Namn: Anders Ryhn

Född: 1976

Smeknamn: TBD

Laget i hjärtat: Tottenham

Favoritspelare: Lothar Matteus

AndersRyhn   Utan tvekan har Ryhn gillat Tottenham sen unga dagar. Utan tvekan så har de inte vunnit så många trofeér men vad gör det när man älskar sitt lag. Anders Ryhn har tillfört en mer analytisk ådra i podden. Och det har utan tvekan välkomnats av er lyssnare så ni inte bara ska få sitta och lyssna på flams från de andra! Väsbybon och Väsbyfödda Ryhn såg dagens ljus 1976 bara några minuter före sin tvillingbror vilket denne fått höra allt sedan dess. Storebror har alltid varit stolt över att han kom först. Ja, Ryhn är inte den som håller inne på sådan information om läge för en verbal kapning dyker upp. Även på fotbollsplanen kan vi garantera att det varit en hel del trashtalk med forwards när han tog klivet ner till mittbacksplatsen efter ett idogt kämpande på mittfältet i många år. Ja, ingen minns väl Ryhn som dribblern eller teknikern i laget. Kanske kan man dra paralleller med Magnus Erlingmark. En nyttig spelare som gör sitt bästa för laget i alla lägen. Rätt bra på huvudet, mediokert skott, bra på att styra laget defensivt, en kämpe och en spelare alla lag behöver. Det räckte till spel i juniorallsvenskan men slutade i divisionerna under toppen när seniorfotbollen tog vid. Ryhn valde också att studera en del på de brittiska öarna och om det inte var så att han tog en öl eller två innan så blev väl knappast fysiken bättre med tiden på andra sidan Nordsjön. Väl hemma i Sverige igen tog han på sig en ny roll. Arbetsnarkomanen. Att prata med denne man är något av en utmaning om jobbmailen finns i närheten. Rätt som det är blir blicken tom och man kan lika gärna sluta prata för nu vet man att Ryhn tänker på något kontrakt som ska skrivas, någon kund som behöver hjälp eller om det ska bokas något möte nästa vecka. Det ska sägas att han inte är en kille som tar åt sig av den kritik han får när man idiotförklarar honom för denna oerhört irriterande egenskap. Eller ja, han försöker väl så gott det går. JA JAG VET! Brukar han säga. Sekunden senare. Tom blick.. Till skillnad från oss andra får alltså Anders fram det han vill säga fast med hälften så många ord vilket vi tror bidrar till den seriösa framtoning han har. Men låt er inte luras, vi som känner han väl vet att det finns en rolig, varm, ironisk, smått galen och väldigt självständig medelålders man där innanför. En man som vågar gå sin egen väg och verkligen ser ut att trivas med det. Ingen är besviken över detta ypperliga nyförvärv till podden. Trots sina återkommande ordspråk av mindre lyckad innebörd, kan han få ett av dem rätt någon jäkla gång? Vi hoppas att alla håller med om att han tillför en ny dimension till våra analyser. För det tycker vi, utan tvekan!